13-05-2020
Corona update

12-03-2020
Corona virus

05-09-2019
DES and Friends

19-04-2018
Rabo Clubkascampagne

Nieuwsarchief

DES Sponsoren
FreSjo
 

Vereniging

DES Kerkdriel

Jachthoorn- en Trompetterkorps Door Eendracht Sterk is opgericht op 1 september 1965. Het is een korps dat bestaat uit jong en oud, naast muziek maken staat gezelligheid hoog in het vaandel. Op dit moment bestaat het korps uit 35 leden die iedere donderdag avond repeteren in Hotel Café 't Luchtschip te Kerkdriel.

DES is een levendige vereniging die uitkomt in de Eredivisie van Nederland. Dit vraagt natuurlijk wel het nodige van de leden en instructeur, de heer Juul 't Lam. Deze staat sinds een aantal jaren als instructeur voor de vereniging en heeft voor de nodige vernieuwing gezorgd. Zo is DES modernere muziek gaan spelen maar is de discipline tijdens de optredens niet verdwenen.

De laatste jaren is de vereniging flink gemoderniseerd wat nu zijn vruchten af begint te werpen. DES is op dit moment bezig met het instuderen van een gloednieuwe show welke was te zien zal zijn tijdens de spetterende taptoe op 26 september 2015 op het DSC terrein in Kerkdriel.

DES is dus druk bezig met de toekomst en daar is deze vernieuwde website maar een klein voorbeeld van. Natuurlijk blijven we altijd op zoek naar nieuwe muzikanten dus neem gerust een keer een kijkje bij een van onze repetities dan kunt u zelf zien wat voor een mooie warme vereniging DES Kerkdriel is.