Nieuwsarchief


Wordt lid van de nieuwsbrief van DES en blijf op de hoogte van onze activiteiten! Vul hieronder uw mailadres in om deze te ontvangen.
DES Sponsoren
Buro Buiten Zinnen
 

Contact - Lid worden

Beste jongens en meisjes,
Ben je opzoek naar een leuke hobby? Een hobby waaraan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes veel lol kunt beleven? Wat dacht je dan van trompet spelen? Of misschien lekker hard op de trom slaan?
Muziek maken is heel leuk. En samen met anderen muziek maken, is nog veel leuker. Je krijgt meteen een eigen instrument en voor je het weet kun je een nummer spelen.
Lijkt muziek maken bij DES Kerkdriel je leuk? Meld je dan snel aan, want binnenkort starten we weer met een nieuwe groep in onze opleiding. En vraag je vriendjes en vriendinnetjes gerust of ze ook mee doen, want dat maakt het natuurlijk extra leuk.

Beste ouders,
Hierboven hebben wij aan uw kind aangegeven dat muziek maken vooral leuk is. En dat is het ook! Maar het is meer dan dat en ook daarover willen wij u graag informeren.
Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond een zeer belangrijke invloed heeft op zowel de intelligentie als de sociale vaardigheden van uw kind. Op jonge leeftijd zelf muziek maken bevorderd integratie, stimuleert intelligentie, verbeterd sociaal gedrag, bevordert schoolprestaties, verbetert het zelfbeeld en vermindert concentratieproblemen. Wat sport is voor lichaam, is muziekbeoefening voor de geest. Dat heeft de vereniging niet zelf bedacht, maar dat is het overduidelijke resultaat van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, dat u na kunt lezen op de website http://www.muziekmaaktslim.nl. deze conclusies zijn toch belangrijke argumenten om muziek maken serieus te overwegen als een hobby voor uw kind, want daarvan heeft het zijn hele leven voorsprong en plezier.

Lid worden van DES Kerkdriel

Naam:
Telefoonnummer:
Emailadres:
Opmerking: